Tjenester

Dekkomlegging og salg av dekk

Torsbudalen Bilelektro formidler kvalitetsdekk fra flere kjente merker. Vi har både vinterdekk, sommerdekk, piggdekk og helårsdekk til de fleste bilmerker.

Reparasjon av steinsprut og frontruteskift

Torsbudalen Bilelektro utfører utskiftning av bilglass, ved for eksempel. steinsprut.

Klimaservice/AC-service

Synes du det lukter vondt i bilen? Bruker bilen mer drivstoff? Dugger rutene mer enn normalt? Blir kupeen for varm? Dette er symptomer på at det kanskje er på tide med en service på bilens klimaanlegg. Torsbudalen Bilelektro utfører påfylling av gass på klimaanlegg ved behov, og ellers generell service.

EU-kontroll

Torsbudalen Bilelektro utfører EU-kontroll til fast pris. Det er ditt ansvar å sørge for at bilen din er EU-kontrollert i tide.

EU-kontroll er en miljø- og sikkerhetskontroll som er pålagt alle bileiere. Fra det året bilen fyller 4 år skal alle biler inn til kontroll annethvert år. Bilen må tilfredsstille de offentlige kravene. Må feil utbedres, skal bilen til etterkontroll for å oppfylle kravene.

Utskiftning av slitedeler

I løpet av en bils levetid må mange slitedeler skiftes ut underveis. Dette gjelder for eksempel bremseklosser, bremseskiver, clutch, registrerreim osv. Deler som hver dag utsettes for stor belastning, må skiftes ofte.

Service og oljeskift

Torsbudalen Bilelektro utfører full service.
Ta oljeskift hos oss – betal kun for olje og oljefilter.

Montering av motorvarmer/bilvarmer

Er du lei av å måtte bruke flere minutter på å skrape bilen for is, for så å sette deg inn i en iskald bil? Vi monterer og leverer tilleggsvarmere/bilvarmere fra Eberspächer. Les mer om bilvarmer her

God service

Rimelige priser

Ekspertise innen faget

Råd og tips